WELCOME
IN MY LIFE
WELCOME
IN MY HEAD


MY STORY

PASSION
FOR CAPTURE
EMOTIONS
WRITING
GEAR:
iMac - waar ik het liefst op bewerk
iPhone - waar ik onderweg mee schrijf en natuurlijk wel eens mee fotografeer
Macbook - voor onderweg op reis
Canon mark r5 - Mijn vaste camera om mee te fotograferen
Canom mark IV - Mijn eerste backup camera
Canon 80D - mijn tweede backup camera
Insta360 - Geen 360 camera zo goed als deze
Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L - mijn basis lens
Canon Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM - mijn tweede basis lens
Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art Canon EF-mount - mijn vaste groothoek
Natuurlijk heb ik nog veel meer in mijn tas, zoals sd kaartjes, een goed statief, reinigingsdoekjes etc maar het belangrijkste is nu wel genoemd


PROGRAMS I USE MOST:
Photoshop - waar ik het liefst kunst mee maak
Lightroom - voor het bewerken van mijn foto's
Illustrator - om bestanden vector te maken
Snapseed - ideaal voor op mobiel
Adobe premiere pro - voor het monteren van video
Kladblok - voor het typen van mijn teksten

Ik was vroeger al zo’n meisje dat graag avonturen wilde beleven. Wilde avonturen. Stoere grote jongens uitdagen met vieze scheldwoorden die ik zelf natuurlijk ook weer op het schoolplein had geleerd om gillend van de pret wegrende als zij achter ons aan kwamen. Verlaten kraakpanden bezoeken “waar misschien wel zwervers of boeven” zaten. Stil zitten kwam en komt niet in mijn woordenboek voor. Ik ben en blijf een geboren avonturier met bijzondere dromen en heb een klein breekbaar hart! Ik ben inmiddels gelukkig wel volwassen en daarmee een fotografe en een kunstenares geworden (bij pakje kunst). Als de wereld begrijpelijk zou zijn zou er geen kunst bestaan.

THERE IS ONE THING THE PHOTOGRAPH MUST CONTAIN, THE HUMANITY OF THE MOMENT.

Ik fotografeer hele verschillende dingen ; verlaten locaties zoals kastelen, landhuizen , auto kerkhoven, ziekenhuizen, pretparken, fabrieken etc etc. Maar ook vind je me regelmatig fotograferend terug op kickboks evenementen of in op de straten op zoek naar streetart of een mooi stukje architectuur. Ook fotografeer ik regelmatig 112 incidenten en ander media gebeuren. Leuke dingen maar ook verkeer incidenten, steekpartijen en al het naars wat je dagelijks op het nieuws voorbij ziet komen. Mijn fotografie werken zijn dus ook heel uiteenlopend.

Ik sta liever achter de lens dan ervoor. Niet uit onzekerheid maar door een camera kijkend zie je zoveel meer. Kleine details en grote dingen die je anders zomaar over het hoofd zou kunnen zien.

Behalve dat ik heel graag fotografeer maak ik ook onwijs graag (photoshop) art creaties. Digitale kunst.

Een blanco canvas waarop ik mijn fantasie en gevoelens op weer kan geven. Als kind was ik altijd al gek op knutselen, freubelen, tekenenen. Nu doe ik dat nog steeds graag alleen in een modern jasje. In alles wat ik doe en maak zowel fotografisch of qua digitale kunst ben ik compleet Autodidact. Ik heb geen grafische achtergrond of scholing. Veel oefenenen en veel doen bracht me waar ik nu ben! Mijn photoshop creaties zijn heel vaak vol met contradicties. Jong vs oud, licht vs duister, realistisch vs onmogelijk, goed vs kwaad. Mijn werk is het beste te beschrijven als surrealistisch! Mijn werk is daardoor soms wellicht ook wat shockerend omdat ik met grenzen spelen kan die helemaal niet goed samen gaan. Zo is het niet bedoeld ; door pijnlijke onderwerpen aan te snijden zorg ik daarmee wel dat dat soort onderwerpen bespreekbaar kunnen worden. En gelukkig kan kunst ook ontroeren en raken!


Contact me

Details

STILL
DON'T KNOW
ENOUGH?

Some basic facts; Vrouw, Rotterdam, Waterman, kunstzinnig, dromer, doener, prater, zwijger, fotografe, kunstenaar, kickboksfotograaf, designer, betrouwbaar, geduldig - behalve in het verkeerd -, gek op spelletjes, theater liefhebber, gamer, schrijver, kan heel slecht tegen dierenleed, een beetje irritante taalnazi zit ook in het pakket, ontdekkinsreiziger.

That's all folks, that's all for now!

CONTACT ME
AND ASK ANYTHING
YOU WANNA KNOW

*TIP* het is de toon die de muziek maakt!

nl_NLNederlands